VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Demo av Epic Mickey 2
Tidlig sjanse til å teste Disney-spillet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. November 2012 KL. 15:35.

Disney annonserte i dag at demoen av det kommende «Epic Mickey 2: The Power of Two» nå er tilgjengelig på Playstation Network.

Foreløpig er det altså kun Playstation 3-spillerne som får en tidlig titt på spillet, mens en Xbox 360-demo er ventet på Live senere.

Demoen lar deg spille igjennom noen få kapitler av spillet, og du vil møte på velkjente Disney-karakterer som «Oswald the Lucky Rabbit».

I spillet får du bli med Mikke og Oswald i en episk kamp for å redde det magiske Ødelandet og endre det for all tid. Møt favorittfigurene dine på en måte som aldri er blitt sett før i det mest heltemodige eventyret noensinne.

Fullversjonen lanseres både til Xbox 360 og Playstation 3 den 20. november. Wii U får også spillet, dog ti dagere senere og på samme dato som lanseringen av konsollen – altså 30. november.

Spillkritikk.no kommer naturligvis med en egen anmeldelse av spillet nærmere lanseringsdatoen!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.