VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
De mest piratkopierte spillene i 2011
Mange millioner tapte inntekter for spillbransjen
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 3. January 2012 KL. 14:36.

Nettstedet TorrentFreak har samlet en oversikt over de mest piratkopierte spillene til de ulike plattformene. Sjansen er stor for at du blir smått overrasket.

Crysis 2 har et solid grep om førsteplassen når det kommer til PC-plattformen. Omkring 3.9 millioner har lastet ned en ulovlig kopi av skytespillet.

På andreplass følger Modern Warfare 3, som 3.6 bestemte seg for å hente ned på den enkleste måten. Konkurrenten fra EA Dice var nesten like populær blant piratene, Battlefield 3 ble lastet ned omtrent 3.5 millioner ganger.

Piratkopiering er også utbredt på Wii. Hele 1.2 millioner ganger ble Super Mario Galaxy 2 lastet ned i løpet av året som passerte.

Gears of War 3, som er eksklusivt til Xbox 360, ble lastet ned nesten 900 000 ganger i løpet av året, og var dermed denne konsollens mest populære pirat-spill.

Playstation 3 samt andre plattformer ble ikke inkludert i rapporten fra nettstedet ettersom tallene her var relativt lave.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.