VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Creative lanserer nye gaming-headset
I trådløst og kablet variant
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 5. December 2014 KL. 11:39.

Den velkjente produsenten av datautstyr og tilbehør til gamere, Creative, lanserer nå like før jul to nye headset som er optimale for deg som enten spiller på PC eller konsoll.

Det nye headsetet heter Sound Blaster Tactic3D Rage V2.0, og kommer i to forskjellige varianter. Den mest avanserte varianten har trådløst tilkobling, og kan benyttes både til spilling på PC og Playstation 4.

Den kablede varianten benytter USB, og kan i tillegg til de to nevnte formatene ovenfor, også benyttes til Xbox One. Med andre ord er de nye Creative-headsetene optimale enten du spiller på konsoll eller på datamaskinen.

Headsetene kommer også med mange spennende funksjoner, der den kanskje mest spennende heter «Scout Mode». Det er en Creative-teknologi der fokuset har vært at man skal høre lave lyder ekstra godt. I konkurrasespill som Counter-Strike: Global Offensive vil dette være ekstremt viktig, og hodetelefonene kan være avgjørende for seier.

creative

En annen funksjon er SBX Pro Studio, som er en utvidet surround-følelse der man kan nyte 5.1-kanals lyd med hodetelefonene. Utover dette så har også headsetet avtakbar mikrofon, samt LED-lys i øreputene med millioner av farger som du selv kan justere.

Du kan kjøpe Sound Blaster Tactic3D Rage V2.0 fra Logitech i utvalgte forhandlere allerede i dag. For USB-versjonen må du ut med 649 kroner, mens Wireless-varianten koster 849 kroner.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.