VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Command & Conquer: Tiberium Alliances er live
Verdenskjent spillserie med gratisspill
Skrevet av Boris, den 24. May 2012 KL. 17:07.

Det første gratisspillet i den legendariske Command & Conquer-serien er nå live over hele verden på 11 språk

EA-studioet Phenomic, som setter seg som mål å lage gratisspill i verdensklasse, kunngjorde i dag at Command & Conquer Tiberium Alliances, nå er gjennom betatesten og offisielt live over hele verden. Command & Conquer Tiberium Alliances er et nettleserbasert nettstrategispill der spillerne spiller som en av to spillbare fraksjoner, Global Defense Initiative (GDI) eller Nod, og høster ressurser, bygger opp militærstyrker, inngår allianser og jakter på seier.

Command & Conquer Tiberium Alliances er nå tilgjengelig på engelsk, spansk, portugisisk, brasiliansk portugisisk, fransk, tysk, italiensk, nederlandsk, polsk, russisk og tyrkisk. Spillere i hele verden kan kaste seg ut i kampene ved å gå til www.tiberiumalliances.com.

Du spiller mot andre spillere og KI-kontrollerte fraksjoner i en intens og strategisk kamp om territorialdominans. Du bruker ressurser til å bygge baser og styrke militærstyrkene før du sender dem mot fienden, og du må hele tiden tilpasse deg dynamikken i kampene, der allianser skifter og makten over territoriene endres konstant. Med integrert spillstatus og nyhetsoppdateringer får du hele tiden vite det du trenger om allierte og fiender, og du må hele tiden legge nye strategier, tilpasse deg og reagere raskt.

Som det første kryssplattformgratisspillet i nettstrategispillsjangeren er Command & Conquer Tiberium Alliances det eneste spillet du kan spille når som helst og hvor som helst. I de kommende månedene får spillet skylagring for å gjøre det mulig å spille på nettlesere og mobilenheter. Du kan spille fra skrivebordet hjemme, eller mens du er på farten via en smarttelefon eller et nettbrett.

Command & Conquer Tiberium Alliances er en av to utgivelser i Command & Conquer-serien som det knyttes store forventninger til i de kommende månedene.

I desember 2011, ble det kunngjort at den internasjonalt anerkjente utvikleren BioWare utvikler Command & Conquer Generals 2, som bruker den avanserte Frostbite™ 2-spillmotoren.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette