VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Birthright-utvidelsen kommer i mars 2012
Mer innhold til onlinebasert strategi
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 8. February 2012 KL. 12:45.

Gala Networks har annonsert at en utvidelse for Terra Militaris, det historiebaserte hendelsesbaserte MMO-strategispillet, vil slippes i løpet av mars måned.

Birthright introduserer et helt nytt vennesystem, en tjeneste for Premium-spillere, en helt ny instans med navnet Fate’s Labyrinth samt en rekke nye gjenstander.

Det nye Nobility-systemet lar brukerne oppgradere kontoen til tre ulike nivåer, henholdsvis sølv, gull og platinum – som vil gi dem den fordel av å automatisere diverse aspekter av spillet, som for eksempel konstruksjon og forskning. På denne måten kan spilleren bruke mestparten av kreftene sine på krigføring og lignende.

Vennesystemet har også fått en overhaling som gjør det enklere med samarbeid og lagspill. Deling av ressurser er nå mulig, samtidig som det vanker ekstra bonuser dersom du og en alliert får til noe bra sammen.

Lanseringen av Birthright bringer også med seg hundrevis av nye gjenstander samt en hel del oppgraderinger av spillets mekanisme. Utvidelsen dukker altså opp om en måneds tid.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.