VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Bastion selger en halv million
Meget gode tall for nedlastbar hit
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 3. January 2012 KL. 14:49.

Utvikler Supergiant Games er nok veldig fornøyde når de nylig annonserte at deres nedlastbare arkadespill Bastion har solgt over en halv million kopier.

Bastion har fått 83 av 100 poeng av norske anmeldere, som mente det var den perfekte sommerunderholdningen. Spillet ble lansert 20. juli i fjor.

I tillegg til å ha vært ute på Xbox Live Arkade i overkant av fem måneder, ble spillet også sluppet på STEAM-plattformen i august, samt i en spillbar versjon i Googles nettleser Chrome. Sistenevnte skjedde i desember.

Direktør hos utvikleren, Greg Kasavin, sier at julesalget på de ulike plattformene har ført salgstallene helt til topps.

– Vi er veldig fornøyde med at så mange spillere har kjøpt spillet vårt og det setter oss i en posisjon slik at vi kan utvikle flere spill etter våre betingelser, sa Kasavin.

Bastion ble lansert som en del av Microsofts Summer of Arcade-kampanje som ble en stor hit på Xbox Live-nettverket.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.