VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Astral Storm tar spillerne med storm
Ta ansvar og undervis spillere
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. June 2012 KL. 18:43.

MMORPG-et Allods Online bringer mye nytt innhold til spillerne via oppdateringspakken Astral Storm, som nå er kjørt ut på samtlige servere.

Blant annet bringer oppdateringen med seg et nytt mentor-system hvor spillere over nivå 30 kan kobles opp mot en annen karakter (som er over nivå 6) og skape et helt spesielt bånd mellom de.

Det er altså snakk om å rekruttere en venn til å bli Allods-spiller, og dermed bli belønnet som mentor. For eksempel vil du motta en prosentandel av gull og annet bytte eleven din samler inn, hvor andelen er avhengig av hvor mye tid du bruker på å undervise din nye læregutt.

Forholdet avsluttes når læregutten oppnår samme nivå som mentoren.

Ellers inneholder Astral Storm en rekke oppgraderinger og en overhaling av oppdragsgrensesnittet – slik at du nå kan kombinere denne med kartet. Nå er det også mulig å benytte seg av “automove”, som vil føre deg til nærmeste oppdrag – ja, helt automatisk.

Se trailer fra Astral Storms-utvidelsen på youtube.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.