VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Assassin’s Creed 3 også til Vita
Høstens storhet også i håndholdt
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 5. June 2012 KL. 20:44.

I tillegg til det tredje spillet i Assassin’s Creed-serien som lanseres til Xbox 360 og PlayStation i oktober, får Vita-spillerne et helt eget spill på den håndholdte konsollen.

Spillet har fått tilleggsnavnet “Liberation” og historien vil utspille seg på slutten av 1700-tallet. Lokasjon er New Orleans, og vi følger Aveline – en fransk-afrikansk kvinnelig leiemorder.

Underveis i spillet vil man også treffe på Connor, som er hovedpersonen fra hovedspillet Assassin’s Creed 3.

Ifølge ryktene vil fansen raskt merke at utviklerne har vært tro mot den klassiske oppbyggingen, som betyr at du blant annet vil kunne utforske hele New Orléans i fri dressur. Lansering for Vita-spillet vil være samtidig som konsollutgaven – altså 30. oktober i år.

Om Assassin’s Creed 3:

Innta rollen som Connor og opplev Amerika imellom 1753 og 1783. Ta del i historiske kamper som inkluderer George Washington og Benjamin Franklin. Du får oppleve både New York og Boston, inkludert en rekke andre byer – spillet vil være 1.5 ganger større enn forrige spill i serien.

Du vil få mulighet til å jakte på dyr og selge byttet slik at du tjener penger til livets opphold. Været vil variere mellom vinter og sommer, og rask reise mellom steder vil være mulig. Du vil i tillegg kunne tjene penger på samme måte som i de forrige spillene.

Mange regnet med at nåtidens karakter – Desmond – også ville spille en rolle i treeren fra nåtidens perspektiv, men så er ikke tilfelle. Han er ikke lengre i koma og vil bruke Animus 3.0 for å kommunisere med Connor.

Assassin’s Creed 3 har lanseringsdato 30. Oktober.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.