VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Årets siste storlansering nærmer seg
Se ny videosnutt fra Far Cry 3
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 20. November 2012 KL. 17:53.

30. november er det klart for nok et spennende kapittel i Far Cry-serien. Det tredje spillet i serien står for dør, se ny trailer nedenfor!

Spillerne av Far Cry 3 trår inn i livet til Jason Brody, en mann som er alene i verdens ende, strandet på en mystisk tropisk øy helt utenfor sivilisasjonen. I dette ville paradiset hvor lovløshet og vold er det eneste som er sikkert, vil spillerne diktere når, hvor og hvordan begivenhetene i spillet utfolder seg. Spillerne vil hogge, snike, detonere og skyte seg vei gjennom øya i en verden som har mistet all følelse av rett og galt.

På øya i Far Cry 3 kommer spilleren inn i et miljø som er rikholdig og utrolig bra realisert, fullt av spennende rollefigurer som man kan møte, steder man kan utforske og eksplosive kamper man kan hoppe inn i.

Spilleren er alene på en tropisk øy og må konfrontere den mørke siden av menneskeheten. Slik som Jason Brody blir spillerne tvunget til å handle idet de finner ut mer om de skrekkelige og grusomme tingene som finner sted på øya.

Far Cry 3 eksisterer i en verden av en tenkelig realitet hvor hendelsene kunne vært tatt rett fra avisoverskriftene.

Naturmiljøet er et verktøy som kan brukes til overlevelse, til å improvisere angrepet ditt eller til å narre fienden. Spillet vil reflektere alle mulighetene og variasjonene som bare denne typen miljø kan gi.

«Far Cry 3» lanseres helt på tampen av november måned, og markerer med det at nok et fantastisk spillår står ved veis ende. Dersom du likte Crysis-spillene, eller har en forkjærlighet for heftige skytespill med grafikk i egen klasse – røsk med deg «Far Cry 3» når du gjør julehandelen.

Trailer:

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.