VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Åpner for forhåndsbestilling av Xbox One
Sikre deg spesialpakken ved lansering
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 2. July 2014 KL. 14:30.

På årets E3 annonserte Microsoft at Xbox One lanseres i Norge 5. september, og nå er de veldig glade for å kunne bekrefte at alle Xbox-fans nå kan forhåndsbestille en eksklusiv Xbox One-pakke, som gir fantastisk verdi med to AAA-titler inkludert uten ekstra kostnad.

Deannonserte forrige måned at de vil gi fans flere valg for hvordan de kan oppleve Xbox One og fra og med i dag vil forbrukere kunne forhåndsbestille en av følgende varianter i Norge:

·         En pakke med den nye Xbox One-konsollen – med en 500GB harddisk, Blu-ray spiller og innebygd Wi-Fi – en Xbox One trådløs kontroller, HDMI-kabel, chat headset, 14 dager med Xbox Live Gold for nye medlemmer og digitale utgaver av Forza Motorsport 5 og EA SPORTS™ FIFA 15*. Pakken er i begrenset opplag. Endelig pris settes av forhandler.

·         De som forhåndsbestilte Xbox One i fjor før 20. august 2013 og bestemte seg for å beholde ordren, vil få en Xbox One Day One-pakke med Kinect, som vil inneholde en Xbox One Day One trådløs kontroller, HDMI-kabel, chat headset, 14 dager med Xbox Live Gold for nye medlemmer og digitale utgaver av Forza Motorsport 5, EA SPORTS™ FIFA 15* og Dance Central Spotlight. Avhengig av hva din forhandler tilbyr vil du kunne endre din ordre til å motta Xbox One-pakken uten Kinect nevnt ovenfor om ønskelig. Begge pakkene er i begrenset opplag. Endelig pris settes av forhandler.

Xbox One tilbyr det største og mest kritikerroste spillutvalget, med ni nye, eksklusive titler denne julen. Microsoft gleder oss til å lansere Xbox One i Norge 5. september 2014, se opp for flere oppdateringer snart.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.