VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Anmeldelser av nylanserte PokéPark 2
På nye eventyr med de japanske lommemonstrene
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 30. March 2012 KL. 14:51.

Bli med til PokéPark og spill som Pikachu, Oshawott, Snivy og Tepig som må ut på eventyr for å redde Pokémon i PokéPark 2: Wonders Beyond. Pikachu trenger hjelp fra vennene sine og deres unike evner for å komme seg gjennom PokéPark og oppdage hemmelighetene til en mystisk ny verden kalt Wish Park. Du kommer til å møte og bli venn med en rekke Pokémon fra Unova-regionen og andre steder som vil hjelpe deg gjennom eventyret.

Opplev en rekke artige aktiviteter, minispill, kamper, attraksjoner og mye mer! Klar en attraksjon på egen hånd for å deretter utfordre venner og familie – opp til fire personer kan spille sammen i Multiplayer Attractions!

Ingen av de norske spillmagasinene på nett har foreløpig publisert sine meninger om det nye Pokémon-eventyret som nylig ble lansert til Nintendo Wii, men en rekke utelandske nettsteder har kikket nærmere på spillet.

Det offisielle Nintendo-magasinte i Storbritannia belønner spillet med en poengsum på 70 av 100 mulige, men påpeker at “spillet er kanskje for likt forgjengeren til å være verdt et kjøp, men definitivt et godt spill.”

Nettstedet Nintendo Life deler ut samme poengsum, og skriver at det er ” “et enkelt spill, men med flott grafikk og fantastisk musikk som passer perfekt til denne typen spill. Også er det veldig morsomt!”.

PokéPark 2: Wonders Beyond ble lansert 23. mars og er eksklusivt for Nintendo Wii.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.