VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
ANMELDELSE
Sonic & All-Stars Racing Transformed
I 2010 lanserte Sumo Digital et tilsvarende spill med kjente figurer fra Sega-verdenen. Nå kommer de med en oppgradert version, fullpakket med fart og spenning som byr på flere timers moro med familien og venner. Her er det bare å finne frem konkurranseinstinktet og begynne å kjøre.
Skrevet av Boris, den 10. December 2012 kl. 11:33.

I 2010 lanserte Sumo Digital et tilsvarende spill med kjente figurer fra Sega-verdenen. Nå kommer de med en oppgradert version, fullpakket med fart og spenning som byr på flere timers moro med familien og venner. Her er det bare å finne frem konkurranseinstinktet og begynne å kjøre.

Mario Kart

Alle har vel spilt Mario Kart. Konseptet her er det samme. Du kjemper om å komme først i mål og har mange muligheter for å ødelegge for motstanderen. Men se for deg Mario på steroider – da får du Sonic & All Stars Racing Transformed. Grafikken er flott og detaljene i de ulike brettene gjør at man får en skikkelig følelse av fartsfylt racing.

Man kan spille som flere ulike figurer, alt fra Sonic til B.D. Joe. En annen artig figur er Wreck-It Ralph fra Disneys film med samme navn. Det er også flere figurer som man må låse opp ved å klare forskjellige krav gjennom spillet. Man kan delta i verdensmesterskapet, spille cup eller bare spille for å få nye baner og figurer.

Man får følelsen av et gammelt arkadespill når man blar i menyene. En kraftig røst gjentar hvert valg du tar, mens musikken i spillet er fengende på sin måte.

Transformed

En skikkelig stilig endring fra det gamle spillet er at kjøretøyene kan forvandle seg til både luftfartøy og båter. Ved enkelte deler i hver bane bryter man plutselig over i luften og det byr på flere utfordringer.Det går til tider veldig fort og når det samtidig smeller rundt deg med fyrverkeri og andre sleipe triks fra motstanderne må man ha full konsentrasjon på skjermen.

Drifting er en annen tøff funksjon. Vanskelig i starten, men når man først får det til kan det brukes taktisk igjennom hele spillet. Man bruker en knapp for å holde driften igang mens man må justere gassen for å kontrollere det hele, noe som egentlig er utrolig morsomt. Det er også enkelte baner som bare går ut på å drifte, noe som gjør spillet varierer fra bare ren og skjær rotterace.

Multiplayer

Flerspillerdelen består av ulike muligheter. Her kan du blant annet kjøre vanlig race mot dine venner, kjempe om å slå hverandre ut i “Battle Mode” eller spille en morsom versjon av “Capture The Flag”. Jeg likte spesielt “Battle Mode”, noe som gir meg mye fine minner fra Nintendo 64 og Mario Kart.

Man kan også spille online med opp til 10 personer i hvert race. Det er mye mer interessant å spille mot andre mennesker, så online-delen av spillet er en viktig del som funker veldig bra.

Med masse flotte detaljer og nydelige baner blir man betatt av spillet, spesielt med tanke på hvor enkelt konseptet er. Dette er et spill man må spille med andre, enten via Internett eller hjemme i stua. Men Nintendo la lista for mange mange år siden med Mario Kart. Ingen har klart å utkonkurrere dem enda, selv om Sumo Digital har gjort en nobelt forsøk. Det er nok av utfordringer og mye å gjennomføre, men for den litt eldre blir spillet etter hvert repeterende og kjedelig. Spillet passer perfekt for den tiltenkte aldersgruppen.


6/10
Vår karakter
0/100
Norsk sum

+ Flott grafikk
+ Morsom flerspillerdel
+ Fly og båt-modus

– Lite originalt
– Stor ferdighetsforskjell på figurene
– Smule ubalansert

Boris har skrevet denne anmeldelsen.KJØP SPILLET se billigste pris

Fant ingen priser for dette spillet. Dette kan komme av at spillet ikke er i fysisk salg på nettbutikk, eller at det kun tilgjengelig på konsollenes egne markedsplasser.

SPILLINFO alt om spillet

Testet på:Xbox 360
Lansering:16. november 2012
Utvikler:SEGA
Utgiver:SEGA
Alder:7 år +
Les norske anmeldelser av spillet