VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
ANMELDELSE
DanceStar Party Hits
Move Startpack er i boks, og DanceStar Party Hits er satt i. Dette er første gangen på ganske lenge jeg prøver meg på såkalte "partyspill" så jeg merker jeg er glad jeg ikke har publikum.
Skrevet av Pernille Wangsholm, den 10. November 2012 kl. 22:45.

Move Startpack er i boks, og DanceStar Party Hits er satt i. Dette er første gangen på ganske lenge jeg prøver meg på såkalte “partyspill” så jeg merker jeg er glad jeg ikke har publikum.

Allerede før jeg begynner har jeg en følelse av at dette spillet kommer under samme kategori som singstar og gitarhero. Spill du “bare spiller med venner”, mens du i hemmelighet øver for deg selv sånn at du kan slå dem neste gang dere møtes.

Jeg trekker for gardinene, skyver vekk stuebordet, og jeg er i gang. Spillet har 40 sanger som rekker over ganske mange forskjellige sjangre, noe for enhver smak. Jeg velger den første sangen som kommer opp, Nicki Minaj med Superbass. Det lever allerede opp til navnet Party Hits.

Du kan spille enten alene eller sammen med noen, og i singleplayer har du tré forskjellige vanskelighetsgrader. Dette gjør at det totalt finnes 160 forskjellige danser. Jeg la merke til at jo høyere man steg i vanskelighetsgrad, jo nærmere den faktiske musikkvideoen kom man. Det er også etterhvert mulig å lage sine egne dansebevegelser og danser.

Jeg har kalibrert move-kontrolleren, valgt sang, valgt vanskelighet, og er klar for å begynne.

På skjermen som møter oss er det et vindu der musikkvideoen spilles, og en person midt på skjermen som du skal imitere når det kommer til dansingen. Nederst ruller også teksten til sangen, i tilfelle en fikk lyst til å synge med. Mens sangen går kommer det i tillegg opp en liten figur på høyre side som advarer deg om nye moves. For min egen del som nybegynner la jeg nesten ikke merke til denne figuren, jeg var alt for opptatt med å følge med på han eller hun jeg skulle følge bevegelsene til.

Move-kontrolleren føles imponerende nøyaktig, det er overraskende vanskelig å jukse seg fra å danse skikkelig. Selvom det strengt tatt er mulig å for eksempel bare la være å bevege den armen du ikke holder kontrolleren i, fant jeg at jeg jevnt over fikk mye bedre poeng når jeg prøvde å følge hele dansen, og ikke bare høyrearmen. Om dette skyldes spillet i seg selv eller min rytmesans vet jeg ikke.

Det skal også nevnes at spillet tar snapshots av deg mens du danser, og viser det tilfeldig gjennom sangen. Etter en sang er ferdig viser den også video av dansen din, og du har mulighet til å både lagre den, og å dele den på facebook og twitter. For min egen del ble dette irriterende etterhvert, spesielt ettersom den også spurte om jeg ville ta et bilde hver gang det ble satt ny highscore på en sang. Det er lett å bli flau over å se bilder og videoer av deg selv hjemme i stuen som står og danser foran TVen, men du blir fort vandt til det.

Jeg var skeptisk i starten da dette ikke er helt min sjanger, men jeg ble overrasket over hvor gøy det ble etterhvert. Spillet var lett å komme inn i, spesielt gøy var det å danse til sanger jeg var kjent med fra før. Menneskene på skjermen kunne glidd rett inn i musikkvideoen, og dette bidrar overraskende mye til engasjerende stemning. For min del er dette et typisk spill å spille med venner, og et spill jeg kommer til å ta med hjem til jul for å spille med familien. Jo flere jo bedre!


7/10
Vår karakter
0/100
Norsk sum

+ Variert musikk
+ Dans passer til musikken
+ Multiplayer
+ Mer nedlastbar musikk via PSN

- Maser om å ta bilder
– Ingen indikasjon på gjenværende tid i sanger

Pernille Wangsholm har skrevet denne anmeldelsen.

21 år, studerer Datateknikk på NTNU og jobber deltid i IT-avdelingen ved NTNU. Har alltid vært interessert i spill, hvor det spilles alt fra MMO på PC til PS3.

KJØP SPILLET se billigste pris

Fant ingen priser for dette spillet. Dette kan komme av at spillet ikke er i fysisk salg på nettbutikk, eller at det kun tilgjengelig på konsollenes egne markedsplasser.

SPILLINFO alt om spillet

Testet på:Playstation 3
Lansering:17. oktober 2012
Utvikler:Sony
Utgiver:Sony
Alder:3 år +
Les norske anmeldelser av spillet
 
 
Switch to our mobile site