VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
Sony annonserer Tekken Hybrid til PS3
Samlepakke med spillklassikere og animasjonsfilm
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 2. november 2011 KL. 16:19.

Sony kunngjorde i dag at Tekken Hybrid er underveis til det europeiske markedet. Denne samlepakken vil bestå av de to spillene Tekken Tag tournament HD og Tekken Tag Tournament 2 Prologue, samt den dataanimerte filmen Tekken Blood Vengeance.

Tekken-serien, som blir utviklet av Namco Bandai, er ikke bare en av de mest populære innenfor slåssespillsjangeren, men også en av verdens mest kjente spillserier.

– TEKKEN Hybrid er den beste TEKKEN™-pakken noensinne, og gir tilhengerne sjansen til å ta en ny tur til det klassiske og kritikerroste spillet TEKKEN Tag Tournament, som nå er mastret på nytt i HD. De får også muligheten til å bli de første som får spille TEKKEN Tag Tournament 2 i en eksklusiv prolog og se den dataanimerte filmen TEKKEN Blood Vengeance, sier TEKKEN-skaper og prosjektdirektør Katsuhiro Harada.

– Vi er glade over å få muligheten til å lansere alt dette innholdet på samme Blu-ray Disc, og håper at det blir en fantastisk opplevelse for TEKKEN-tilhengere over hele verden.

Tekken-samlepakken kommer for salg den 23. november.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site