VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
Snart klart for mer Allods Online
Ny klasse, nytt raid og kamp mellom spillere
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 8. februar 2012 KL. 12:32.

Utvikler Gala-Net annonserte nylig at den neste utvidelsen for MMORPG-et Allods Online slippes på serverne den 15. januar, både for europeiske og amerikanske spillere.

Utvidelsen, som har fått navn Volume 5: Game of Gods, bringer blant annet med seg helt nye PVP-battlegrounds, en ny og utfordrende raid-instans og ikke minst en helt ny spillbar klasse.

Bard archetype er en støtteklasse som hjelper gruppen ved å utføre kraftige sanger. Disse tilbyr nyttige buffs til hele gruppen som øker for eksempel liv- eller forsvarsattributter. Klassen har også full kontroll på kampsonen ettersom den kan kontrollere fiender. Den nye klassen er spillbar i fire raser; Elf Minstrel, Orc Balladeer, Xadaganian Agitator og Kanian Skald.

Totalt er det nå 34 spillbare klasser i Allods Online.

De nye PVP-sonene lar spillerne møtes tolv mot tolv i en dedikert sone for ren kamp spillerne imellom. Her blir det kriging om ressurser som belønnes med poeng som igjen kan brukes til å kjøpe fete premier.

Flere detaljer om Allods, som er gratis å spille, finner du på de de offisielle nettsidene.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site