VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
Smash Bros-kopi underveis til Playstation
Med alle dine favorittfigurer fra Sony-universet.
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 2. november 2011 KL. 00:36.

Ifølge nettstedet Paul Gale Network, som skryter av å kunne eksklusivt annonsere denne svært spennende Playstation-tittelen, jobbes det nå med å lage et svar til Nintendos velkjente Smash Bros-serie.

Foreløpig er ikke spillets navn, utvikler eller lanseringsdato kjent, men inntil videre omtales det som «Sony Smash Bros».

Sony-fansen kan altså glede seg til et fightingspill i 2D-stil som samler de velkjente spillfigurene du har sett i andre Playstation-spill. Også banene vil være inspirert av de ulike spillene, og vi kan forvente omgivelser som Misty Island fra Jak & Dexter-spillene. Ulike gjenstander for å krydre kampene litt er naturligvis inkludert.

Av spillbare karakterer nevnes Kratos (God of War), Sly Cooper, Nathan Drake (Uncharted), Fat Princess, Parappa, Sweet Tooth og Rico fra Killzone-spillene. Kanskje får de også selskap av andre figurer som ikke tilhører Sony, men som en gjesteopptreden.

Hvilke figurer håper du å se i dette spillet? Bildet nedenfor er en illustrasjon til hvordan karaktervelgeren kan komme til å se ut i Sonys Smash Bros-spill.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015
Star Wars: Battlefront
82
Lansering: 01. desember 2015
Need for Speed
55
Lansering: 03. november 2015
Halo 5: Guardians
80
Lansering: 27. oktober 2015
Assassin’s Creed: Syndi..
70
Lansering: 23. oktober 2015
Wasteland 2: DirectorR..
70
Lansering: 13. oktober 2015
Guitar Hero Live
66
Lansering: 20. oktober 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site