VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
I dag lanseres Watch Dogs
Blir godt mottatt av norske anmeldere.
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 27. mai 2014 KL. 09:48.

Er du en av de heldige som allerede har fått kloa i Watch Dogs? I såfall kan du kose deg de neste dagene, dersom vi skal tro det anmelderne skriver om spillet.

I skrivende stund har tre nettsteder anmeldt spillet, som får relativt gode karakterer – men som kanskje ikke klatrer helt til topps.

Foreløpig er det kun tre norske nettsteder som har sine anmeldelser klare til lanseringsdagen, men vi venter at flere følger etter i løpet av dagen.

Gamer.no og Jon Cato Lorentzen gir Watch Dogs 8/10, som er svært godt. Anmelderen oppsummerer med at spilet er «et imponerende variert og lekent actionspill med minneverdige spillerskapte opplevelser«, og mener det tar et vellykket oppgjør med overvåkningssamfunnet.

Gamereactors anmelder Morten Bækkelund er også meget tilfreds med spillet, og skriver i sin oppsummering at «Watch Dogs ga meg opplevelsen jeg hadde sett for meg på forhånd, og det sier ikke rent lite med tanke på forventningene vi alle har hatt.» Poengsummen ble 9/10.

Aftenposten.no får også sine anmeldelser levert av nevnte Jon Cato, og deretter er karakteren den samme som hos Gamer.no. Aftenposten ruller terningkast fem, som tilsvarer 80/100 poeng her på Spillkritikk.no

Alle anmeldelsene av Watch Dogs – og total poengsum – finner du her »

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015
Star Wars: Battlefront
82
Lansering: 01. desember 2015
Need for Speed
55
Lansering: 03. november 2015
Halo 5: Guardians
80
Lansering: 27. oktober 2015
Assassin’s Creed: Syndi..
70
Lansering: 23. oktober 2015
Wasteland 2: DirectorR..
70
Lansering: 13. oktober 2015
Guitar Hero Live
66
Lansering: 20. oktober 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site