VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
Flere farger med Chroma Workshop
Nyttige apper for ditt Razer-tastatur.
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 5. november 2015 KL. 20:06.

Razer sine dataprodukter er kjente for å være både fargerike og fargesprakende. Vi har nylig testet tastaturet Razer DeathStalker Chroma, som blant annet byr på 16,8 millioner farger. Det samme gjelder for det øvrige spillutstyret fra Razer – som vi også har testet.

Nå byr Razer på flere muligheter for fargevalg som tilpasser seg spillene dine. Gjennom micrositen Razer Workshop kan samfunnet laste ned apper og profiler til ditt Chroma-utstyr.

Utviklere kan lage bruke Razer Workshop til å lage profiler som tilpasses ulike spill. For eksempel kan man aktivere farger på enkelttaster for bruk i opplæring i et spill, eller som en del av spesialeffekter i en cinematic. Med workshopen er mulighetene mange, og det finnes nærmest ikke begrensninger for hva man kan bruke og utvikle her.

For deg som har et Razer-tastatur med Chroma på, så kan du laste ned ulike profiler for forskjellige fargeeffekter. Trodde du at det som var tilgjengelig i programvaren Razer Synapse var bra, så skal du ta turen til Workshop!

I tillegg finnes det egne spill som man kan laste ned for å spille direkte på tastaturet mens man laster inn et annet spill. Hva med en klassisk runde med «Snake»? I tillegg til nyttige apper som en «bombe-timer» i Counter-Strike: Global Offensive, som viser deg om du har tid til å defuse bomben eller ikke.

Det meste av nyere Chroma-utstyr fra Razer støttes av den nye workshopen. Ta turen til Razerzone.com/chroma/workshop og se hva som ligger tilgjengelig der nå!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015
Star Wars: Battlefront
82
Lansering: 01. desember 2015
Need for Speed
55
Lansering: 03. november 2015
Halo 5: Guardians
80
Lansering: 27. oktober 2015
Assassin’s Creed: Syndi..
70
Lansering: 23. oktober 2015
Wasteland 2: DirectorR..
70
Lansering: 13. oktober 2015
Guitar Hero Live
66
Lansering: 20. oktober 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site