VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
FIFA 13 med ekte hendelser
Se opp for skader og karantener
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 15. august 2012 KL. 15:48.

EA har bekreftet at årets utgave av FIFA 13 vil i stor grad benytte seg av hendelser fra den ekte fotballverdenen i selve spillet.

Det betyr at når spillerne blir skadet i den virkelige verden, ryker de også i ditt FIFA 13-spill. Hvis en spiller blir utestengt eller har karantene for gule kort/utvisning, betyr det at du ikke kan bruke denne spilleren.

Samtidig betyr det også at spillernes form vil være basert på hvordan de presterer i virkeligheten.

Featuren har fått navnet “EA Sports Football Club Match Day” og vil naturligvis være mulig å skru av for de som skulle ønske det. Ifølge utvikleren vil også kommentatorene reflektere over sladder i mediene.

I tillegg til dette vil det også være mulig å spille en rekke utvalgte kamper fra den virkelige verden. Her vil EA Sports ukentlig velge ut kamper som de mener var “ukens høydepunkt”, og du vil få muligheten til å gjenskape kampene på egen hånd.

Alt dette vil være mulig både på PS3-, Xbox 360- og PC-versjonen. FIFA 13 lanseres i slutten av september.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site