VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
Dette menes om Guitar Hero Live
Den populære serien gjenopplives.
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 22. oktober 2015 KL. 10:10.

Guitar Hero-serien har nok en spesiell posisjon i hjertet til mange nordmenn, og endelig er det duket for den populære seriens retur med et helt ferskt spill. Hva mener så anmelderne og «ekspertene» om det nyeste tilskuddet i serien?

Guitar Hero Live har lansering den 20. oktober 2015 og kommer til alle tenkelige formater (begge Xbox- og Playstation-konsollene, Android, Wii U og så videre).

Oppskriften er naturligvis kjent og kjær – med den medfølgende plastgitaren skal du vise at du kan spille på de rette strengene. Eller trykke på de rette knappene, som kanskje er mer passende. Naturligvis byr Guitar Hero Live på mange nyheter, med et forholdsvis nytt system som visstnok skal være både utfordrende og bedre enn tidligere.

Se hva anmelderne mener om spillet under her, eller se traileren!

Norske Gamereactor er en av få nettsteder som per nå har anmeldt Guitar Hero Live. Anmelderen konkluderer med at ”Dette er virkelig en ny start for serien, på godt og vondt, og ikke bare Guitar Hero i HD” og ender opp med en solid poengsum på 7 av 10 mulige.

Det utenlandske nettstedet Polygon har også testet Guitar Hero Live. Anmelderen her er et par hakk enda mer fornøyd, og deler ut hele 9 av 10 mulige poeng til tittelen. Det skrives også at “Guitar Hero Live isn’t just well-executed; it’s clever and innovative in ways that no one other than FreeStyleGames ever imagined”.

Følg med på Spillkritikk.no for den norske poengsummen for Guitar Hero Live fremover!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015
Star Wars: Battlefront
82
Lansering: 01. desember 2015
Need for Speed
55
Lansering: 03. november 2015
Halo 5: Guardians
80
Lansering: 27. oktober 2015
Assassin’s Creed: Syndi..
70
Lansering: 23. oktober 2015
Wasteland 2: DirectorR..
70
Lansering: 13. oktober 2015
Guitar Hero Live
66
Lansering: 20. oktober 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site