VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Sébastien Loeb EVO Rally
VI ANMELDER  Football Manager 2016
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Call of Duty: Black Ops III
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
NYHET
Creative satser på InEar-headsett
Med formidabel lyd og støyisolasjon.
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. desember 2015 KL. 18:33.

Det å ha store hodetelefoner plassert godt over øret er nærmest et kjennetegn på en ekte «gamer». Men stadig flere velger bort de overdimensjonerte headsettene til fordel for såkalte «InEar»-øreplugger, og kanskje er det like greit?

For nå kommer Creative med nye øreplugger i den populære Sound BlasterX-serien. De heter P5 og er altså et Inear gaming-headsett, som gir deg en superrealtisk spillopplevelse.

Ifølge Creative selv er det en modell for den kresne gamer, som passer optimalt for den som spiller på laptop eller reiser mye. Samtidig har øreproppene overlegen lydisolering, så du behøver ikke bekymre deg for støy rundt deg selv om det er snakk om ørepropper her.

inear2

Sound BlasterX P5 har innebygd bass og rene, høye toner. Headsetttet lever s med en innebyd retningsuavhengig mikrofon som effektivt fanger opp det du sier. Til forskjell fra andre kraftige InEar gaming-hodesett, så byr P5 på en velbalansert lydopplevelse og hurtig respons. Hodesettet har et imponerende detaljnivå, som gjør at du kan få så mye som mulig ut av spillopplevelsen.

Forutenom P5 så består Sound Blaster X-serien av det profesjonelle H7-headsettet med HD 7.1 surroundlyd og USB-tilkobling. Prisen på P5 ligger på 649 norske kroner, og det skal være i salg i norske butikker i skrivende stund.

Den perfekte julegaven til gameren?

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015
Star Wars: Battlefront
82
Lansering: 01. desember 2015
Need for Speed
55
Lansering: 03. november 2015
Halo 5: Guardians
80
Lansering: 27. oktober 2015
Assassin’s Creed: Syndi..
70
Lansering: 23. oktober 2015
Wasteland 2: DirectorR..
70
Lansering: 13. oktober 2015
Guitar Hero Live
66
Lansering: 20. oktober 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.

 
 
Switch to our mobile site